Що він меле: соцмережі висміяли нову абсурдну заяву Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Що він меле: соцмережі висміяли нову абсурдну заяву Путіна

Що він меле: соцмережі висміяли нову абсурдну заяву Путіна
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Росії Володимир Путін відзначився новою неоднозначною заявою, яку уже активно обговорюють в соціальних мережах. Президент РФ, коментуючи вироки у справах про протести в Москві, заявив, що в країні всі мають право висловлювати свою думку законними засобами, однак кидати пластикові станчики в поліцейських, за словами Путіна, це вже занадто.

Про це він повідомив під час засідання Ради з прав людини, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Кинув пластиковий стакан в представника влади - нічого. Потім пластикову пляшку - знову нічого. Потім кине скляну пляшку, камінь - потім стріляти почнуть і громити магазини. Ми не повинні допустити цього!" - заявив очільник Кремля.

Саме так президент РФ відповів главі ради Валерію Фадєєву, який заявив, що рішення судів повинні бути відповідні правопорушень, а "кинутий в бік поліції порожній паперовий стаканчик не повинен призводити до тюремного терміну".

Варто нагадати, що декілька днів тому, 6 грудня, були винесені вироки учасникам літніх несанкціонованих акцій в Москві. Наприклад, Тверський суд засудив дантиста Павла Новікова до штрафу в розмірі 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, його звинувачували в ударі поліцейського пластиковою пляшкою.

"Боже, що відбувається в цій країні? на що Путін її перетворив; що він меле? я такої дурні давно не чув; Вбивця і клоун одночасно; логіка давно померла - залишилася тільки диктатура; навіть не віриться, що подібне може говорити президент", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лавров розлютив Володимира Зеленського під час саміту нормандської четвірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?