Путінський пропагандист цинічно відповів на пропозицію Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист цинічно відповів на пропозицію Зеленського

Путінський пропагандист цинічно відповів на пропозицію Зеленського
Джерело:  online.ua

Скандально відомий кремлівський пропагандист Володимир Соловйов нарешті зважився відповісти на дошкульні слова українського лідера Володимира Зеленського про те, що той в Україні не буває, однак не втомлюється регулярно обливати її брудом. Соловйов заявив, що йому заборонений в’їзд до України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Окрім того, що цікаво, Соловйов запропонував главі української держави зробити з ним інтерв’ю. Путінський пропагандист запросив Володимира Зеленського відвідати Донецьк. Соловйов цинічно зазначив, що очільник Кремля Володимир Путін, на відміну від українського лідера, думає про людей, про що говорив під час зустрічі у Парижі.

Володимир Соловйов

 Як відомо, президент України Володимир Зеленський у своєму стилі запросив одіозного путінського пропагандиста Володимира Соловйова на Донбас:

"Туфлі Бріоні не запачкаєте", - заявив глава держави.

Варто зазначити, що нещодавно до Зеленського подзвонила одіозна кремлівська пропагандистка і ведуча програми "60 хвилин" Ольга Скабєєва. Жінка просила українського лідера поговорити з нею, однак він у своєму стилі відшив пропагандистку – сказав, що у цей час спілкується з колегами і кинув слухавку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський жорстко поставив на місце  відомого російського пранкера Лексуса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?