В Кремлі зізналися, чи буде Путін дивитися серіал "Слуга народу" із Зеленським
Категорія
Світ
Дата публікації

В Кремлі зізналися, чи буде Путін дивитися серіал "Слуга народу" із Зеленським

В Кремлі зізналися, чи буде Путін дивитися серіал "Слуга народу" із Зеленським
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін не дивився і не збирається дивитися серіал "Слуга народу", головну роль в якому виконує його український колега Володимир Зеленський. Такою інформацією поділився прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Він (Путін) не дивиться серіали, тому я переконаний, що він не дивився ("Слугу народу"), і переконаний, що дивитися не буде, бо часу у нього немає", - каже речник Кремля.

Окрім того, Пєсков запевняє, що навіть не знав про плани російського каналу показати український серіал.

"ТНТ - це приватний канал, ніяк не державний, і для того, щоб показувати якийсь серіал, ніякого дозволу у Кремля отримувати не потрібно... Тут головне - придбати серіал, дотримуватися всі авторські права", - відповів він на питання журналіста.

Зазначимо, 11 грудня російський розважальний телеканал "ТНТ" покаже першу серію популярного українського серіалу "Слуга народу" з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі. ЗМІ уже опублікувало анонс, в якому висміяло українського лідера.

Нагадаємо, що "Слуга народу" – комедійний політичний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька. Серіал налічує 51 серію.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт розповів, що розлютило Путіна під час зустрічі із Зеленським в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?