"Путін - Hublot" - як в РФ незграбно виправили "Слугу народу" на користь президента
Категорія
Політика
Дата публікації

"Путін - Hublot" - як в РФ незграбно виправили "Слугу народу" на користь президента

"Путін - Hublot" - як в РФ незграбно виправили "Слугу народу" на користь президента
Джерело:  online.ua

Представники російського телеканалу "ТНТ" видалили окремі жарти з серіалу "Слуга народу", які торкаються президента Володимира Путіна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC та уважних користувачів інтернету.

За відомостями служби, цензурування стало очевидним у середу, 11 грудня, коли вийшла перша серія. Головний герой - новообраний президент України Василь Голобородько, зіграний Володимиром Зеленським - вибирає дорогий годинник та костюм, як цього потребує статус.

Йому пояснюють, який державний лідер яким годинником користується. Зокрема, згадується фірма Hublot (говориться як "Хубло"), яку полюбляє президент Володимир Путін.

"Путін - "Хубло"?" - дивується герой Зеленського.

Цей епізод було передбачувано вирізано для російських глядачів. Медіа відзначають, що склейка кадрів дуже помітна.

Наразі немає жодного коментаря - ані від "ТНТ", ані від холдінгу "Газпром-медіа", який ним володіє.

Нагадаємо, анонс показу "Слуги народу" на російському телебаченні з'явився одразу після зустрічі лідерів "нормандської четвірки". Переговори відбулися у Парижі у понеділок, 9 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, прессекретар президента Путіна зізнався, що державний лідер не має достатньо часу для перегляду українського серіалу за участю Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?