Надовго мене не вистачить: міністр юстиції зважився на гучне зізнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Надовго мене не вистачить: міністр юстиції зважився на гучне зізнання

Надовго мене не вистачить: міністр юстиції зважився на гучне зізнання

Міністр юстиції Денис Малюська відверто зізнався, що його абсолютно не влаштовує зарплата на посаді і він розглядає варіант пошуку іншої роботи. У жовтні чиновник розповів, що отримує зарплату "приблизно 17 тисяч гривень", з того часу винагороду міністру юстиції було підвищено до 29 тисяч гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"У мене приблизно 17 тисяч гривень Ну, навіть не 17, трохи менше. В них (заступників) теж десь в тому районі. Але це без премій. Я зараз якраз про це говорю. Посада заступника міністра – це певний репутаційний престиж. Потрібно шукати амбітних людей, які хочуть собі створити репутацію, людей, для яких це важливо. Тому вона не буде брати хабарів, тому що це повністю протирічить тій ідеї потрапляння у владу. Це мотиватор. І, фактично, мій єдиний надійний мотиватор у кадровому доборі", - розповідає Денис Малюська.

За словами міністра юстиції, коли унього закінчаться гроші, то доведеться залишити Кабмін. Чиновник прогнозує, що рік з моменту призначення йому вистачить, і то під питанням. А далі – ні.

"Але от останній місяць ми домовилися про надбавки. І багато з міністрів їх отримали. У мене вже приблизно 29 тисяч гривень. Якщо зарплата не підвищиться хоча б до 80 тисяч – надовго мене не вистачить. Менше – це не довготривала історія працевлаштування. Четверо дітей - це потребує коштів",- додав Малюська.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що для зміцнення курсу гривні до 20 за долар необхідно не менше 10 мільярдів доларів інвестицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?