Зеленський зробив жорстку заяву про Авакова та Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зробив жорстку заяву про Авакова та Шеремета

Зеленський зробив жорстку заяву про Авакова та Шеремета
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Український президент Володимир Зеленський виступив у четвер, 12 грудня, на брифінгу слідства у справі вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За його словами, він не має домовленостей з головою МВС Арсеном Аваковим щодо цього розслідування. Лідер нагадав, що йдеться про вбивство, а порядні люди не роблять жодних угод у подібних ситуаціях.

"У нас серйозна справа - вбивство журналіста Павла Шеремета. І я хочу вам сказати, що не лише я, а жодна порядна людина ніяких "домовленостей на крові" не робить", - підкреслив Зеленський.

У свою чергу сам Аваков підкреслив, що брифінг стосовно розслідування - це не місце для політичних чутків. Згідно з його заявою, існує лише одна "домовленість" - на чесну працю.

"Інших немає. І не факт, що після цієї справи та ще низки завершених справ мені не захочеться попросити про відставку", - додав міністр.

Нагадаємо, розслідування справи про вбивство тривало з літа 2016 року. У четвер, 12 грудня, було анонсовано перші затримання підозрюваних.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Нацполіції вважають, вбивство Павла Шеремета було спробою дестабілізувати ситуацію в Україні. Про це нібито свідчить цілий масив подібних інцидентів. Умисних підривів та замахів з вибухами зафіксовано загалом понад 30 за кілька останніх років - до вбивства та після.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?