Як прикрасити ялинку на Новий рік 2020: найкращі ідеї та поради дизайнерів
Категорія
Культура
Дата публікації

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2020: найкращі ідеї та поради дизайнерів

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2020: найкращі ідеї та поради дизайнерів
Джерело:  online.ua

Ошатна і блискуча ялинка - головний символ новорічних свят, що наповнює квартиру неймовірною чарівною атмосферою. Ви відразу уявили собі дерево, замотане в мішуру та із зіркою на верхівці? Залиште все це в минулому, адже на порозі 2020 рік, який диктує свої сучасні тренди. ONLINE.UA розповідає, в яких кольорах, як правильно нарядити і прикрасити ялинку на Новий рік 2020, щоб вийшло стильно, красиво і модно.

Прикраса ялинки - головні кольори 2020 року

Головні кольори 2020 року - білий, сірий, сріблястий, жовтий, золотий, також вітається червоний. У випадку з прикрасою ялинки потрібно обрати один основний колір і один для акцентів, додати до них блиску - золота або срібла. Не забувайте! Символ 2020 року Білий Металевий Щур, який любить розкіш, тому найбільше йому припаде до душі ялинка, прикрашена в стилі "дорого-багато". І не економте на гірляндах - в цю новорічну ніч їх повинно бути багато.

Якщо у вашому інтер'єрі переважають темні відтінки, відмінним основним кольором для прикраси ялинки може стати фіолетовий. Додайте до фіолетових прикрас білі та сріблясті кулі або блискучі зірки - з ними новорічна красуня буде виглядати по-справжньому розкішною.

Для модних скандинавських та мінімалістичних інтер'єрів для прикраси ялинки більше підійде білий колір. Підберіть іграшки білого і перламутрового відтінків, додайте до них сріблястої мішури - в такому обрамленні ялинка немов засяє в морозному інеї.

Вважаєте монохромний варіант прикраси ялинки нудним? Можете використовувати кілька кольорів. Тільки в цьому випадку іграшки краще підбирати одного розміру і форми, щоб кінцевий результат вийшов гармонійним і збалансованим.

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2020: поради дизайнерів

Дизайнери стверджують, що не тільки колір грає важливу роль в прикрасі ялинки. Виявляється, в цій справі існують свої певні алгоритми, які підкоряються геометричним схемам. Модними трендами в 2020 році вважаються наступні способи:

  • по колу - кулі вішаються по колу до самої верхівки ялинки, від великих до менших, а після цього доповнюються мішурою;

  • по спіралі - прикраса ялинки починається з розвішування стрічок і гірлянд по спіралі, зверху вниз, по створеним лініях додаються іграшки - для кожної спіралі свій відтінок, якщо іграшки одного кольору, то можна поекспериментувати з формами;

  • по вертикалі - спочатку вішаються гірлянди і стрічки чіткими лініями від верхівки дерева до його нижніх гілок, а проміжки між ними заповнюються іграшками. Стильно виглядають однотонні іграшки, які по кольору контрастують зі стрічками.

Як правильно прикрасити ялинку: модні тенденції 2020 року

Визначившись з кольором і схемою прикраси ялинки, можна приступати до вибору стилістики. Трендом з усіх трендів був і залишається екостиль, в якому використовуються тільки натуральні матеріали і природні відтінки. Шишки, мандарини, цукерки, золоті монетки з шоколаду, палички кориці, іграшки з повсті, сухі квіти, в'язані прикраси - в такому обрамленні ваша ялинка гарантовано приверне увагу символу Нового року 2020, який точно загляне до вас в гості в новорічну ніч.

У моді сьогодні також західний стиль, знайомий нам усім по популярним різдвяним фільмам. Він передбачає прикрашати ялинку з використанням мінімуму декору і мішури. Ефектно доповнити стиль можна червоними прикрасами - саме вони є символом різдвяного свята в Європі.

До речі, для прикраси ялинки в західному стилі можна запозичити у англійців ефектний прийом. Вони прикрашають свої ялинки повітряними стрічками - з ними дерева виглядають не менш нарядно, ніж зі звичайними іграшками.

Незалежно від того, який колір і стиль ви оберете для прикраси ялинки, не забудьте додати на дерево символи на удачу, любов і залучення багатства. Сріблясті дзвіночки, золотисті монетки, горіхи в сріблястій фользі, сердечка - такі символічні елементи декору сподобаються Білому Металевому Щуру, який буде вдячний за таку підготовку до свята і в знак подяки візьме всю вашу сім'ю під своє заступництво в майбутньому році.

Раніше ONLINE.UA ділився стильними ідеями манікюру на Новий рік 2020 і розповідав, в чому зустрічати Новий рік, щоб завоювати прихильність Щура.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?