В ЄС завдали нового удару по режиму Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

В ЄС завдали нового удару по режиму Путіна

В ЄС завдали нового удару по режиму Путіна
Джерело:  24 канал

У Європарламенті створили депутатську групу "Росії майбутнього". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Це угрупування під керівництвом литовського парламентаря Андрюса Кубілюса поставило за мету розробити політику стосовно Кремля після падіння режиму Володимира Путіна. У своїй праці вони залучатимуть громадське суспільство та російську опозицію.

За словами Кубілюса, ініціатива пов'язана з тим, що фактичної співпраці Брюсселя та Москви вже немає. Це й стало приводом для формування неформального форуму "друзі європейської Росії". Він об'єднає політиків, євродепутатів та інших громадян.

Відомо, що перше зібрання цієї групи відбулося у середу, 11 грудня.На ньому виступив опозиціонер Володимир Мілов. Він стверджує, що абсолютна підтримка Путіна серед росіян - одна з головних помилок європейських лідерів.

"Путін не настільки сильний, як намагається показати. Рейтинги правлячої партії "Єдина Росія" стрімко падають, економічна ситуація погіршується, а країна втомилася", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно німецькі медіа обурилися вчинком Путіна на "нормандському саміті" у Парижі. Російський лідер провів із собою на зустріч озброєного охоронця у складі дипломатичної делегації. Жоден з його колег не мав охорони на переговорах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?