Боже, що ви робите: гурт KAZKA підкорює Україну новим хітом "Колишні"
Категорія
Культура
Дата публікації

Боже, що ви робите: гурт KAZKA підкорює Україну новим хітом "Колишні"

Боже, що ви робите: гурт KAZKA підкорює Україну новим хітом "Колишні"
Джерело:  online.ua

Український гурт KAZKA, який за короткий час встиг підкорити цілу планету своїми колоритними піснями, нарешті презентував новий трек з майбутнього альбому NIRVANA, реліз якого запланований на 27 грудня. Довгоочікувана пісня має назву "Колишні" - варто зазначити, що вона стала четвертою з другої студійної платівки, повідомляє ONLINE.UA.

Що цікаво, до прем’єри альбому NIRVANA гурт KAZKA вирішив щотижня балувати своїх улюблених шанувальників новими гучними хітами. Новий трек "Колишні", як і попередній під назвою "Твоєї крові", оспівує тему минулих стосунків, які ніяк не відпускають людей. Прем’єра треку відбулась 13 грудня.

"Люди з минулого не залишають нас, скільки не стирай в телефоні їхні номери. Стоять за вікном, заглядають в спальню, хочуть щось сказати і не можуть. Не відкривайте їм вікон, тому що почнеться той же сюжет про образу і зраду. Шукай людину, поряд з якою знову буде битися серце", - радять учасники гурту в коментарі до нового треку.

Колишні – KAZKA - дивіться відео:

Варто зазначити, що фанати, як завжди, нахвалюють нову роботу гурту, та не розуміють, як артистам вдається випускати тільки хіти, які за лічені дні здатні підкорити інтернет.

"Боже, що ви робите??! Як ви це робите??! Хіт за хітом! ))); Дуже красива пісня, кожна пісня гарна по своєму... Всі Ваші пісні - ШЕДЕВРИ, Мені дуже подобається.... Ви заслуговуєте на світове визнання та славу, Ви всі дуже симпатичні й милі.... Люблю Вас всіх, ціную, обіймаю; KAZKOVO ♥️ Якщо будете брати участь у відборі на Євробачення, співайте українською. Нехай наша мова лунає на всю Європу; The guy who makes these melodies is from another world!!! And her voice is like a fairy singing: Боже,що Ви робите???Усі три пісні прямо в саме ❤️,як так можна???Дякую Вашому гурту,а також величезний уклін тим,хто пише вірші та музику для вашої групи,вони просто неймовірні,дякую за чудовий передсвятковий час", - пишуть фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт KAZKA після презентації синглу "Палала" вирішив вразити мережу ще одним хітом під назвою "Твоєї крові" з майбутнього альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?