Дочекалися: Вєрка Сердючка розриває мережу новим хітом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дочекалися: Вєрка Сердючка розриває мережу новим хітом

Дочекалися: Вєрка Сердючка розриває мережу новим хітом
Джерело:  online.ua

Українці нарешті дочекалися яскравого та неочікуваного повернення однієї з найепатажніших зірок української музичної сцени - Вєрки Сердючки. Після довгої перерви артистка потішила фанатів новим позитивним треком "Make It Rain Champagne", якому уже встигли присвоїти статус майбутнього хіта. Сингл уже опублікований на YouTube на каналі співачки, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що Андрій Данилко, який виступає під творчим псевдонімом Вєрка Сердючка, презентував пісню раніше на концерті в столиці. Трек має назву "Make It Rain Champagne"(Зроби дощ із шампанського).

Не можна не звернути увагу на те, що в коментарях до відео фанати зустріли нову композицію "на ура", написавши, що вона цілком може стати хітом. Окрім того, шанувальники Сердючки пораділи тому, що їхня улюблена зірка знову на сцені і знову готова підкорювати музичний Олімп.

"Це бомба!!! На Андрія чудовий подарунок від Андрія Данилка))); Дочекалися - головна зірка повернулася; 100% хіт! а стиль зміниться? ; ніхто не очікував, що це буде так круто)); так тримати - з такими зірками "все буде добре" і навіть краще", - пишуть втішені фанати Вєрки Сердючки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український гурт KAZKA нарешті презентував новий трек з майбутнього альбому NIRVANA, реліз якого запланований на 27 грудня. Довгоочікувана пісня має назву "Колишні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?