Морози до 23 градусів: в Україну йде справжня зима
Категорія
Україна
Дата публікації

Морози до 23 градусів: в Україну йде справжня зима

Морози до 23 градусів: в Україну йде справжня зима
Джерело:  online.ua

Справжня зима в Україну прийде в кінці грудня. Протягом усього місяця по всій території країни в денний час буде триматися переважно плюсова температура з незначними заморозками вночі. А вже в перші числа січня вдарять сильні морози - до -18°С вдень і -23°С вночі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gismeteo.

В оновленому прогнозі погоди зазначено, що 30 грудня в Україні випаде сніг, який буде йти до 2 січня включно. З цього дня почнеться і похолодання. У новорічну ніч очікується зниження температури до -7°С, а з 3 січня морози посиляться до -23°С.

Народні синоптики підтверджують цей страхітливий прогноз. Вони відзначають, що другий і третій місяці зими будуть по-справжньому суворими і холодними.

Слід додати, що в найближчі дні в Україні буде триматися досить тепла для зими погода. У неділю, 15 грудня, температура повітря вдень підвищуваться до +6...+11°С, вночі очікується не нижче 0...+3°С. По всій території країни, крім західних регіонів, пройдуть дощі.

Протягом усього наступного робочого тижня, з 16 по 20 грудня, рясних опадів і похолодання не передбачається. У всіх регіонах буде сухо і сонячно. У денний час буде переважати плюовая температура +9...+12°С. Вночі стовпчики термометрів будуть опускатися ближче до 0°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в останній осінній день на заході України почалася справжня зима - сніг випав в Івано-Франківській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?