Росія по тривозі підняла військові літаки в окупованому Криму: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія по тривозі підняла військові літаки в окупованому Криму: що сталося

Росія по тривозі підняла військові літаки в окупованому Криму: що сталося
Джерело:  online.ua

Російські окупанти влаштували в небі над Кримом повітряні бої. Вони по бойовій тривозі підняли в повітря десять військових літаків, які повинні були перехопити умовного противника, який порушив повітряний кордон Росії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Чорноморського флоту Росії.

Відзначається, що російські військовіпо тривозі підняли в повітря чергові літаки Су-27СМ і Су-30м2. Роль умовного ворога РФ виконували літаки зі складу іншого авіаційного підрозділу дислокованого на військових аеродромах півострова.

Російські військові, підбиваючи підсумки навчань, відзначили, що в ході повітряного бою умовний противник був переможений за допомогою застосування ракетного і стрілецько-гарматного озброєння. Відзначається, що при виконанні поставлених завдань військові відпрацювали взаємодію з зенітно-ракетними і радіотехнічними підрозділами, питання аеронавігації, пілотування по заданому маршруту і відходу від засобів ураження умовного противника.

Це не перші провокаційні навчання, які російські окупанти проводять в українському Криму. Навесні цього року російські військові провели навчання ракетних кораблів в акваторії Чорного і Каспійського моря, в яких взяли участь понад 5 тисяч військовослужбовців, а також більше 500 одиниць артустановок і ракетних комплексів, включаючи далекобійні важкі артилерійські знаряддя "Тюльпан", реактивні системи залпового вогню "Торнадо "," Смерч "," Ураган "," Град ", самохідні гаубиці" Мста-С ".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна на початку листопада закрила повітряний і морський простір біля кордону з окупованим Кримом в зв'язку з тактичними навчаннями з бойовою стрільбою зенітних ракетних комплексів. Під час навчань були задіяні ЗРК Бук М1, З-300ПТ, а також пройшли контрольні льотні випробування ракет в зенітних ракетних комплексів С-300ПТ, С-300ПС, С-300В1 і визначають відомчі випробування зенітного ракетного комплексу С-125-2Д1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?