У Кремлі зробили несподівану заяву про зустріч Путіна і Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі зробили несподівану заяву про зустріч Путіна і Зеленського

У Кремлі зробили несподівану заяву про зустріч Путіна і Зеленського
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін і український лідер Володимир Зеленський в кулуарах нормандського саміту в Парижі змогли поговорити віч-на-віч лише 10-15 хвилин. Їх розмову раптово перервав президент Франції Еммануель Макрон, який наполягав на продовженні нормандських переговорів. Нові подробиці особистої зустрічі Путіна і Зеленського розкрив спікер Кремля Дмитро Пєсков в ефірі одного з федеральних російських каналів, повідомляє ONLINE.UA.

Пєсков підкреслив, що між Путіним і Зеленським дуже багато розбіжностей, вони не можуть дійти згоди з деяких важливих тем. За його словами, президенти Росії і України використовують різну термінологію.

"Вони далекі від згоди з цілої низки питань. Вони, зрозуміло, використовують різну термінологію. В ході нормандського саміту в Парижі Путін і Зеленський проговорили віч-на-віч хвилин 10-15. Що, до речі, досить не так коротко", - заявив Пєсков .

Нагадаємо, раніше Пєсков підтверджував, що переговори на нормандському саміті проходили на підвищених тонах. Про це також говорив заступник міністра глави МЗС РВ Андрій Руденко, за словами якого, закрита частина дискусії була "досить відвертою", а іноді "дуже гострою, жорсткою".

Глава МВС України Арсен Аваков в свою чергу повідомляв, що на саміті здали нерви у помічника Путіна Владислава Суркова, який кидав на стіл папери і обурено заявляв, що "ми так не домовлялися".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сурков таємно зустрівся з бойовиками "ЛНР" і "ДНР". Він повідомив їм про подальшу долю окупованого Донбасу після нормандського саміту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?