У Росії нарешті показали нашуміле "інтерв'ю" Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії нарешті показали нашуміле "інтерв'ю" Зеленського

У Росії нарешті показали нашуміле "інтерв'ю" Зеленського
Джерело:  online.ua

У Росії нарешті оприлюднили деталі гучного "ексклюзивного інтерв'ю" українського президента Володимира Зеленського, яким російські журналісти назвали ті кілька відповідей і коментарів, які він дав їм в коридорі Єлисейського палацу під час нормандського саміту. Як з'ясувалося, Зеленський говорив про завершення війни на Донбасі і про важливість нормандських переговорів для України. Кадри з бесіди Зеленського з російськими журналістами показали в ефірі програми "Москва. Кремль. Путін" на російському телеканалі, повідомляє ONLINE.UA.

На відео показано, що російські журналісти на ходу задавали питання Зеленському по нормандському саміту. Він зупинився і сказав, що головною метою переговорів є припинення війни на Донбасі.

"Я вважаю, що це правильний початок, в принципі, на таких зустрічах такого формату. У нас є можливість досягти результату - кінець війни в Україні, на території нашої країни. Через 4 місяці буде зустріч, тому що багато питань за один раз не вирішити і дійсно дуже багато різних поглядів, багато різних питань", - підкреслив Зеленський.

Український глава також наголосив на важливості особистої зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. Зеленський сказав, що обговорив з ним важливі питання.

Нагадаємо, російські журналісти ці кілька коментарів президента України в кулуарах нормандського саміту назвали "ексклюзивним інтерв'ю". Пізніше Зеленський спростував цю інформацію, підкресливши, що ніякого повноцінного інтерв'ю не було.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кремлі раптово похвалили Зеленського і відзначили, що з його приходом до влади конфлікт на Донбасі може завершитися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?