Зеленський планує новий закордонний візит - названа мета
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський планує новий закордонний візит - названа мета

Зеленський планує новий закордонний візит - названа мета
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський здійснить закордонний візит в Азербайджан. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, візит заплановано на понеділок, 16 грудня, та вівторок, 17 грудня. Під час відвідування дружньої країни державний лідер планує підписати низку документів. Вони спрямовані на поглиблення співпраці.

"У рамках візиту заплановані переговори глави держави з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим та прем’єр-міністром Алі Асадовим... Президенти України та Азербайджану візьмуть участь у роботі Українсько-азербайджанського бізнес-форуму", - пояснили в ОПУ.

Окрім того, Зеленський зустрінеться з представниками української спільноти на території Азербайджану.

Нагадаємо, останній закордонний візит президент здійснив у Францію. Це сталося з нагоди саміту лідерів "нормандської четвірки" у Парижі. Переговори пройшли 9 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі оголосили офіційну заробітну плату, який Володимир Зеленський отримав на президентській1 посаді за листопад. Його прибуток виявився суттєво меншим за той, що отримав, наприклад, голова ОПУ Андрій Богдан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?