У поліції відповіли, чому обшукують квартиру Антіна Мухарського
Категорія
Україна
Дата публікації

У поліції відповіли, чому обшукують квартиру Антіна Мухарського

У поліції відповіли, чому обшукують квартиру Антіна Мухарського
Джерело:  online.ua

У Національній поліції пояснили, з чим пов'язані слідчі дії у квартирі Антіна Мухарського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку правоохоронних органів у Facebook.

За офіційними даними, обшуки не мають відношення до справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

"Обшук у помешканні, яке актор здавав в оренду, відбувся у рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через всесвітню мережу Інтернет", - відповіли правоохоронці.

Версія слідчих Кропивницького відділу поліції полягає в організації інтернет-магазину у відомому месенджері. Зловмисники розповсюджували наркотики "закладками". Одними з адміністраторів групи виявилися мешканці Києва.

Нагадаємо, нещодавно про обшуки у своїй квартирі, призначеної для оренди, повідомив сам Мухарський. Він стверджував, що в апартаментах мешкали орендатори.

Як повідомляв ONLINE.UA, у 2018 році відомий шоумен Антін Мухарський спрямував до країн Європейського союзу. Він планував попросити там політичного притулку. За інформацією артиста, колишня дружина через суд вимагає у нього сплачувати $3 тисячі аліментів щомісяця, що не відповідає його прибутку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?