Не можна пропустити: мережу вразив трейлер серіалу про "Дракулу"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не можна пропустити: мережу вразив трейлер серіалу про "Дракулу"

Не можна пропустити: мережу вразив трейлер серіалу про "Дракулу"
Джерело:  online.ua

BBC та Netflix вразили мережу новим трейлером до спільного проєкту – мінісеріалу про графа Дракулу. Наразі відомо, що він матиме лише 3 епізоди, у яких головну роль зіграє данський актор Клас Банг, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Варто зазначити, що мінісеріал "Дракула" знятий за мотивами роману Брема Стокера. Сценаристами стали Марк Гатісс та Стівен Моффат, які відомі, як ідейники "Шерлока" з Бенедиктом Камбербетчем. Крім Класа Банга, який з'явиться в образі графа-кровопивці, у серіалі знімалися відомі актори Джон Хеффернан, Доллі Веллс, Джонатан Аріс і Джоанна Сканлан.

"Дія картини починається в 1897 у Трансільванії, в замку графа Дракули. У трейлері часто з'являються монахині, тому можна припустити, що більшість сцен серіалу відбуватимуться в католицькій церкві чи жіночому монастирі. Раніше актор Клас Банг зазначав, що робота над таким харизматичним, розумним та звабливим персонажем хвилююча та дуже знакова в його кар'єрі", - сказано в повідомленні.

Дракула: новий трейлер до серіалу 2020 року дивитися онлайн

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше режисер Тодд Філліпс нарешті відреагував на чутки в ЗМІ про роботу над сіквелом фільму "Джокер", який зібрав мільярд доларів у світовому прокаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?