В Таїланді народилося дволике кошеня - вражаюче фото
Категорія
Цікаве
Дата публікації

В Таїланді народилося дволике кошеня - вражаюче фото

В Таїланді народилося дволике кошеня - вражаюче фото
Джерело:  online.ua

У Таїланді, в провінції Ратбурі, народилося дволике кошеня. За словами власниці перської кішки Чабапраі Нілпет,  її домашня улюблениця змогла самостійно привести на світ лише одне кошеня. Оскільки народити інших у неї не виходило, жінка вирушила з твариною у ветеринарну клініку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Bangkok Post".

Вказано, що у клініці кішці зробили кесарів розтин і витягли двох кошенят. У одного малюка виявилося дві мордочки. За словами ветеринара, це дуже рідкісна мутація. Варто зазначити, що кошеня мало проблеми з диханням, і лікарю довелося проводити йому стимуляцію легень. Наразі кошенятка трохи зміцніли, дихають самостійно, але у них не виходить смоктати молоко матері, тому Нілпет годує тваринку із шприца.

"Я назвала його ліву мордочку "золото", а праву - "срібло". Я дуже ретельно дбатиму про нього, щоб він прожив максимально довго, тому що ніколи не бачила такої дивовижної кішки", - розповіла жінка.

 Фото: bangkokpost.com

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  рудий кіт по кличці Лісіо став справжньою зіркою мережі. Він прославився під час інтерв’ю свого господаря,  польського історика і політолога Єжи Таргальского. Курйозне відео з котом стало вірусним в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?