Disney встановив приголомшливий рекорд у 2019 році - що відомо
Категорія
Культура
Дата публікації

Disney встановив приголомшливий рекорд у 2019 році - що відомо

Disney встановив приголомшливий рекорд у 2019 році - що відомо
Джерело:  online.ua

Кіностудія Disney отримала протягом 2019 року рекордні касові збори у 10 мільярдів доларів США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

Успіх закріпив прокат мультфільму "Крижане серце 2". Стрічка зібрала у кінозалах близько 1,032 мільярда доларів.

Фахівці зазначили, що "Дісней" - перша компанія у світі кіно, яка досягла 10-мільярдного значення за один рік. Таким чином, вона побила власний рекорд 2016 року з 7,6-мільярдними касовими зборами. У той час світ побачив "Першого месника", "Зоряні війни: Бунтар Один", "Книгу джунглів" та "У пошуках Дорі".

Наразі у 2019 році Disney має одразу шість фільмів, які перетнули мільярдну межу у прокаті. Незабаром у світі надходить стрічка "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження". Очікується, що вона також заробить більше одного мільярда доларів, а загальні збори компанії до 31 грудня досягнуть 12 мільярдів.

Втім, наступними роками студія з невеликою ймовірністю повторить нещодавній успіх. У "Дісней" не заплановано настільки значущих прем'єр, як цього року.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний директор та президент Disney Роберт Айгер став найвпливовішою людиною у Голлівуді. Разом з них у ТОП рейтингу потрапили очільники сервісу Netflix та компанії NBCUniversal.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?