Силовики ліквідували шокуючу за обсягом схему контрабанди до Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Силовики ліквідували шокуючу за обсягом схему контрабанди до Росії

Силовики ліквідували шокуючу за обсягом схему контрабанди до Росії
Джерело:  online.ua

У Харківській області діяла контрабандна схема постачання товарів в РФ, організована росіянами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну прикордонну службу.

За офіційними даними, у Харкові злочинці створили "логістичний центр". Жителі російського Бєлгорода приймали замовлення та доставляли продукцію в обхід митниці через кордон.

"Росіяни у спеціальних складських приміщеннях в м. Харків фасували та зберігали товар, який згодом передавався особам, що безпосередньо незаконно переміщували його через кордон до РФ. В подальшому такі контрабандні "пакунки" вже на території РФ доставлялися кінцевим отримувачам переважно поштовими компаніями-перевізниками", - проінформували прикордонники.

Загальний обсяг вилучених товарів сягнув близько 6 тонн. Серед них - одяг, косметика, біжутерія, рибальські засоби, годинники, прилади для куріння, паливо й мастило, комп'ютерна техніка, волоські горіхи.

Усі ці товари можуть коштувати близько 10 мільйонів гривень. До суду спрямували клопотання про арешт майна. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв ONLINE.UA, на ділянці кордону у Чернівецькій області нещодавно сталася стрілянина. Прикордонники з боєм зупиняли банду контрабандистів, які проривали державні рубежі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?