Зеленський з дітьми терміново подзвонив Богдану, Гончаруку і Баканову
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський з дітьми терміново подзвонив Богдану, Гончаруку і Баканову

Зеленський з дітьми терміново подзвонив Богдану, Гончаруку і Баканову
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський 19 грудня, в День Святого Миколая, провів зустріч в своєму офісі з двома хлопчиками, Артемом Кирилюком і Микитою Баулою, батьки яких загинули під час бойових дій на Донбасі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ОП.

Глава держави посадив хлопців у своє крісло і запропонував зателефонувати з робочого телефона по черзі очільнику Офісу президента Андрію Богдану, главі уряду Олексію Гончаруку та очільнику СБУ Івану Баканову. У Богдана Зеленський попросив поцікавитися, як справи в Україні. У Гончарука хлопці питають, коли в Україні будуть нормальні дороги, а у Баканова, коли буде подолана корупція.

"Корупція закінчиться тоді, коли ми всі разом захочемо, щоб вона закінчилася. Коли ми будемо подавати власними діями приклад для всіх інших. Коли ми будемо відповідально відноситися до держави, а держава буде відповідально відноситися до нас", - відповів Баканов на питання дітей.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український лідер Володимир Зеленський поділився з українцями яскравою світлиною з азербайджанської столиці Баку, де глава держави перебував з офіційним візитом. Знімок він опублікував у своїх соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?