Запрошую до раю: самотній мільйонер звернувся до закоханих пар з цікавою пропозицією
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Запрошую до раю: самотній мільйонер звернувся до закоханих пар з цікавою пропозицією

Запрошую до раю: самотній мільйонер звернувся до закоханих пар з цікавою пропозицією
Джерело:  online.ua

Відомий німецький мільйонер Карл Райпен надіслав доволі цікаве оголошення в газету, в якому він попросив відгукнутися 10 осіб, охочих розділити з ним "райське життя" на його фермі в Новій Зеландії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "New Zealand Herald".

Видання зазначає, що 70-річний Райпен чекає і чоловіків і жінок, не старших за 70 років. Ексцентричний багатій обіцяє, що людям буде надано окремі будиночки на дві особи.

"Жителі "новозеландського раю" гулятимуть, плаватимуть, кататимуться на каяку, ловитимуть рибу, кататимуться на конях. "Рай" мільйонера розміром в 223 га розташований на березі Тасманового моря. Ділянка перебуває далеко від населених пунктів. До найближчого міста - близько півтори години їзди", - сказано в повідомленні.

На жаль, видання не пояснює, що саме спонукало багатія розділити життя з незнайомими людьми.

Карл Райпен

Що цікаво, нещодавно стало відомо, що ще один мільйонер шукає компаньйона, який буде супроводжувати його на музичних фестивалях. Чоловік обіцяє п'ять тисяч фунтів стерлінгів за концерт і оплатити квитки на всі заходи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що незважаючи на банкрутство, "танцюючий мільйонер"Джанлука Ваккі не перестає дивувати шанувальників на просторах Інтернету. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?