Давно всі зрозуміли: Лавров шокував новою заявою про Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Давно всі зрозуміли: Лавров шокував новою заявою про Крим

Давно всі зрозуміли: Лавров шокував новою заявою про Крим
Джерело:  online.ua

Серйозні люди на Заході вже давно все зрозуміли і визнали український Крим "російським". Ті ж, хто не вважає Крим частиною Росії - нічого не розуміють в історії. З такою нахабною заявою виступив глава російського МЗС Сергій Лавров на урядовій годині в Раді Федерацій, передає ONLINE.UA.

"Не буду розповідати про свої дискусії із західними колегами, але смію вас запевнити, що серйозні люди вже давно все зрозуміли. Ті, хто не вважає, що Крим - частина Росії, нічого не розуміють в історії", - підкреслив Лавров, запевнивши сенаторів, що Захід поступово визнає незаконну анексію українського Криму Росією.

Нагадаємо, на початку грудня Генсассамблея ООН прийняла нову резолюцію по Криму, в якій засудила окупацію українського півострова. У документі, який підтримали 63 країни, Росії висунули жорсткі вимоги. Зокрема, резолюція закликає Росію припинити розвивати ядерні об'єкти і інфраструктуру в Криму, використовувати захоплені українські підприємства оборонної промисловості, закликати в свою армію кримчан. Також резолюція засуджує РФ за незаконне будівництво Кримського моста, який сприяє мілітаризації українського Криму і "обмежує розмір судів, які можуть дістатися до українських портів на узбережжі Азовського моря".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава українського МЗС Вадим Пристайко визнав, що питання окупації Криму Росією не можна обговорювати в мінському переговорному процесі по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?