Українцям знизять податки на доходи - перші подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українцям знизять податки на доходи - перші подробиці

Українцям знизять податки на доходи - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Очільник Державної податкової служби Сергій Верланов заявив, що незабаром в Україні планують зменшити ставки податків із зарплат. Зокрема, знизити розмір податку на доходи фізичних осіб для тих українців, зарплати яких найменші. Варто звернути увагу на те, що зміни впроваджуватимуть у межах податкової реформи, яку планують провести у 2020 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу "ДПС".

Верланов наголосив, що в Україні впроваджуватимуть диференційовану систему податків.

"Наступного року розглядатиметься питання зміни ставок податку на доходи фізичних осіб. Всі розуміють, що шкала має бути диференційована і на найменші зарплати податковий тиск має бути зменшений", – зазначив Верланов.

За його словами, після проведення податкової реформи українці менше ухилятимуться від сплати податків.

Окрім того, відомо, що у парламенті зареєстрували законопроєкт, відповідно до якого планують звільнити від податку на доходи фізичних осіб людей, яким ще не виповнилося 27 років. Його підтримав парламентський комітет.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, міністр розвитку економіки Тимофій Милованов під час візиту до ДП Турбоатом повідомив шокуючі дані. За його словами, в Україні зараз 1,5 мільйона безробітних громадян, ціль Міністерства економіки — скоротити кількість безробітних до 900 тисяч, та підвищувати заробітні плати на 2 тисячі гривень на рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?