Це агонія: у Зеленського пояснили, що зараз відбувається в Раді
Категорія
Україна
Дата публікації

Це агонія: у Зеленського пояснили, що зараз відбувається в Раді

Це агонія: у Зеленського пояснили, що зараз відбувається в Раді
Джерело:  ЛІГА.net

Міністр економіки Тимофій Милованов висловив думку, що відкриття ринку землі є відновленням справедливості. За його словами, усі розмови навколо теми референдуму – маніпуляція та "большевізм", а бійки – остання спроба зупинити реформу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Liga.net".

Милованов звернув увагу на те, що аграрне лобі хоче, щоб продовжував існувати тіньовий ринок землі.

"Тому те, що відбувається зараз, наприклад, бійки в комітеті Верховної Ради, це їхня остання можливість зупинити реформу. Але це агонія", – заявив міністр.

За словами Милованова, неважливо – іноземець купує землю чи українець. Головне – наскільки чистими є гроші, за які він її купує, наскільки інвестор є цивілізованим.

"Нам говорять, що люди бояться, мовляв, іноземці приберуть їх з землі та зроблять батраками. Однак поки ми чекаємо запуску прозорого ринку, це вже й так відбувається. Агрохолдингів ще 20 років тому не було, коли був встановлений мораторій. Натомість зараз вони стають могутнішими", - додав чиновник.

Що цікаво, усі розмови про проведення референдуму щодо ринку землі Милованов називає "маніпуляціями" та "большевізмом".

"Коли ми говоримо про ринок землі, йдеться про відновлення справедливості. Українці не є власниками землі більше сотні років. Виходить, що вони не мають активів, тобто не є економічними суб’єктами", – зазначив міністр.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, команда українського лідера Володимира Зеленського нарешті відреагувала на протетси під Верховною Радою. Так, уповноважений президента із земельних питань Роман Лещенко наголосив, що аграрії не хочуть політизації питання реформ, а до протестів заради піару часто примикають політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?