Нас таке не влаштовує: Путін цинічно розповів про плани армії РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Нас таке не влаштовує: Путін цинічно розповів про плани армії РФ

Нас таке не влаштовує: Путін цинічно розповів про плани армії РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін на розширеній колегії Міністерства оборони РФ розповів про головні завдання армії у "стримуванні агресії проти Росії та союзників". За словами російського президента, на виставці озброєнь йому з гордістю доповіли, що "техніка не поступається найкращим світовим зразкам". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Путін цинічно зазначив, що "шахова нічия" в цьому питанні неприпустима.

"Якщо ми хочемо перемагати, техніка має бути кращою за світові зразки. Це не гра в шахи, де нас може влаштовувати нічия іноді, це військова організація держави", - сказав він.

Очільник Кремля додав, що просуватиме створення перспективних ракетних систем, "здатних забезпечити гарантоване стримування агресії проти Росії та наших союзників". Що цікаво, міністр оборони РФ Сергій Шойгу доповів про підвищену активність військ НАТО біля кордонів Росії:

"У порівнянні з минулим роком поблизу наших кордонів на 33% збільшилася інтенсивність повітряної розвідки, на 24% - морської".

Він також додав, що бойові можливості Збройних сил Росії виросли на 14%, а частка сучасних зразків у складі російського озброєння досягла 68,2%. Окрім того, чиновник пообіцяв, що на цьому тижні перший ракетний полк озброять комплексами "Авангард" із гіперзвуковими крилатими блоками, а в наступному році ядерні сили отримають 22 пускові установки з ракетами "Ярс" та "Авангард".

Також, за його словами, в сухопутні війська, берегові війська ВМФ і ВДВ поставлять 565 сучасних броньованих машин, 436 основних зразків ракетно-артилерійського озброєння, два дивізійні комплекти "Бук-М3".

Як повідомляв ONLINE.UA, влада РФ очікує, що  український президент зможе зупинити війну  на Донбасі. З такою гучною заявою виступив очільник МЗС РФ Сергій Лавров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?