Буде зниження: Гончарук повідомив усім українцям приємну новину
Категорія
Економіка
Дата публікації

Буде зниження: Гончарук повідомив усім українцям приємну новину

Буде зниження: Гончарук повідомив усім українцям приємну новину
Джерело:  online.ua

Глава українського уряду Олексій Гончарук під час зустрічі Ради регіонів потішив усіх українців чудовою новиною. Він наголосив, що "платіжки" за теплову енергію за рахунок їх коригування відповідно до ринкової ціни на газ у грудні можуть бути знижені на 300-400 грн, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми на рівні уряду сьогодні ухвалили постанову, яка фактично дозволяє на місцях врахувати ринкову ціну на газ. Тобто, можна відкоригувати те, що люди отримають у своїх "платіжках" на різницю між ринковою ціною і тією ціною, яку закладено наразі в тарифі", - заявив Гончарук.

За його словами, фактично можна відреагувати, працюючи за ринковою логікою.

"За нашими підрахунками, вже в грудні, якщо правильно здійснити ці нарахування, людина може отримати в своїй "платіжці" на 300-400 грн менше. Це дуже відчутно", - наголосив очільник Кабміну.

Окрім того, у своєму телеграм-каналі Гончарук зазначив, що теплопостачальники уже можуть перерахувати платіжки.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр Дмитро Дубілет нещодавно заявив, що  в уряді триває робота над затвердженням альтернативного формату  спілкування між громадянами та державою. Йдеться про можливість зв’язку українців з органами за допомогою месенджерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?