Не має бути такого: Зеленський виступив з жорсткою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Не має бути такого: Зеленський виступив з жорсткою заявою

Не має бути такого: Зеленський виступив з жорсткою заявою
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський виступив з жорсткою та безкомпромісною вимогою. Він наголосив, що комунальні послуги — це товар, за який потрібно сплачувати справедливу ціну, тому необхідно впроваджувати заходи з енергоефективності. З такою заявою глава держави виступив на засіданні Ради розвитку громад та територій, передає ONLINE.UA.

"Нам постійно всі кажуть, що комунальні послуги — це товар, за який потрібно сплачувати справедливу ціну, що неможливо втручатись у роботу регулятора. Ми всі все це дуже добре розуміємо, але є "але". Не може платіжка за комуналку бути для людей вироком і людина не може віддавати 50, 60, є випадки, коли людина віддає 70 відсотків від своєї заробітної плати", - підкреслив український президент.

Окрім того, він вкотре звернув увагу на те, що необхідно впроваджувати в Україні заходи з енергоефективності, адже вони сприятимуть зменшенню використання енергоносіїв і, як результат, – зниженню витрат на комунальні послуги. Глава держави додав, що через застарілу інфраструктуру люди опалюють космос замість своїх будинків.

Варто зазначити, що, за словами глави уряду Олексія Гончарука, Україна може використати 6 мільярдів гривень на програми енергоефективності та термомодернізації. Так, на початку запуску програми пропонується впродовж наступного року модернізувати щонайменше 1 тис. будинків у 10 пілотних містах.

Як повідомляв ONLINE.UA, 24 грудня Гончарук під час зустрічі Ради регіонів потішив усіх українців чудовою новиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?