Партіями везуть через Росію: окупанти продають в Криму ялинки з України
Категорія
Україна
Дата публікації

Партіями везуть через Росію: окупанти продають в Криму ялинки з України

Партіями везуть через Росію: окупанти продають в Криму ялинки з України
Джерело:  Крим.Реалії

В окупованому Сімферополі на новорічному ярмарку масово продають українські ялинки. Окупанти Криму великими партіями завезли на півострів штучні ялинки з Прикарпаття. Фотофакт продажу українських ялинок в окупованому Криму опублікувало видання Крим.Реаліі, передає ОNLINE.UA.

На опублікованих фото зображено, що українські ялинки в Криму продають по 4000 рублів (трохи більше 1500 гривень) за 2-метрову красуню. Відзначається, що їх створюють на приватному підприємстві в Івано-Франківській області, звідки оокупанти через Росію завозять ялинки на півострів.

"Українські ялинки виробляються на приватному підприємстві в Івано-Франківській області. Воно давно їх робить і партіями відправляє в Росію. Ми їх звідти веземо. Товар сертифікований, є відповідні документи", - розповів продавець українських ялинок в Криму, зазначивши, що продає їх ще на трьох точках в Сімферополі.

Це не перший український товар, який окупанти продають в Криму. Раніше там помітили солодощі, які виготовлені на території Донецької області бойовиками так званої "ДНР". У маркуванні шоколаду вказано штрих-код РФ, але український адреса і телефон, який починається з коду +380.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що глава російського МЗС Сергій Лавров шокував новою заявою про Крим. Він запевняє, що серйозні люди з Заходу вже давно все зрозуміли по Криму і визнали український півострів "російським".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?