Будете здивовані: росіяни вибрали головні події 2019 року
Категорія
Світ
Дата публікації

Будете здивовані: росіяни вибрали головні події 2019 року

Будете здивовані: росіяни вибрали головні події 2019 року
Джерело:  online.ua

Громадяни РФ назвали головні події та людей 2019 року, що минає. Варто звернути увагу на те, що деякі з них безпосередньо стосуються України. Відповідні опитування проводили російські "Левада-Центр" і Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД), пердає ONLINE.UA.

Згідно з результатами опитування "Левада-Центру", 15% росіян вважають головними у 2019 році переговори українського лідера Володимира Зеленського з очільником Кремля Володимиром Путіним у межах нормандського саміту, обмін полоненими, захоплення та повернення українських військових катерів, а також розведення військ на Донбасі.

Що цікаво, ще 12% опитаних назвали перемогу Володимира Зеленського на президентських виборах в Україні. Натомість 29% назвали головним у 2019 році відкриття залізничної частини Кримського мосту, яким окупанти з’єднують півострів із територію Росії.

7% громадян РФ вважають чинного українського лідера людиною 2019 року. Зауважимо, що Зеленський випередив таких політиків, як очільник російського МЗС Сергій Лавров, президент Білорусі Олександр Лукашенко та президент США Дональд Трамп. На жаль, лідирує ж серед уподобань росіян Володимир Путін – 31%.

Щодо стосується результатів опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки, то до першої трійки світових важливих подій увійшли вибори президента в Україні та зустріч Путіна та Зеленського (по 3% відповідно).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський глава Володимир Путін і український лідер Володимир Зеленський в кулуарах нормандського саміту в Парижі змогли поговорити віч-на-віч лише 10-15 хвилин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?