Скандальна заява Трампа про Україну - у США спростували слова президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальна заява Трампа про Україну - у США спростували слова президента

Скандальна заява Трампа про Україну - у США спростували слова президента

Тимчасово повірений у справах США Вільям Тейлор критично висловився про заяву президента Дональда Трампа щодо України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За словами дипломата, Україна - не третя держава світу за рівнем корупції.

"Усюди є корупція. У США також вона є, і це серйозна проблема! Але, звісно ж, Україна не є третьою найбільш корумпованою державою в світі!", - підкреслив Тейлор.

Повірений пояснив, що Україна знаходиться у середині переліку держав за рівнем корумпованості. Це можна побачити під час елементарного перегляду рейтингів. Загальна частина громадян Сполучених Штатів навіть не чула про Україну, або ж не знала, де вона.

"Так, тепер потрібно пояснити американцям, що Україна – це зростаюча демократія і зростаюча економіка", - додав дипломат.

Нагадаємо, Трамп у листопаді дав інтерв'ю телеканалу Fox News. Під час бесіди він зазначив: "Україна, як відомо, зараз третя найбільш корумпована країна світу".

Президент США останніми місяцями став об'єктом розслідування у Конгресі саме через Україну. Його підозрюють у зловживанні владою та тиску на Київ з корисною політичною метою.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Дональд Трамп знову затвітив заяву про те, якою чудовою була його розмова з українським колегою Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?