Нацгвардійці оригінально привітали українців з Новим роком: приголомшливе відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Нацгвардійці оригінально привітали українців з Новим роком: приголомшливе відео

Нацгвардійці оригінально привітали українців з Новим роком: приголомшливе відео
Джерело:  online.ua

Нацгвардійці оригінально привітали українців з наступаючим Новим роком і Різдвом 2020. Вони шикарно переспівали всесвітньо відому українську колядку Щедрик, знявши приголомшливе відео біля головної ялинки країни, передає ONLINE.UA.

"У ці святкові дні бажаємо всім вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя і гарного святкового настрою. Нехай духовне тепло Великого християнського свята - Різдва Христового - наповнить ваші будинки світом і згодою, розумінням та любов'ю. З Новим роком і з Різдвом Христовим!", - підписали свій кавер на Щедрик нацгвардійці.

Українці прийшли в захват від привітання нацгвардійців. Вони побажали авторам каверу святкового настрою і Божого благословення в новому 2020 році.

Слід зазначити, що це не перша свіжа версія українського Щедрика, яку записали перед новорічними святами українські артисти. Нещодавно музична група The Hardkiss представила свій варіант Щедрика в новій обробці. Артистам вдалося поєднати різдвяну композицію зі своїм хітом "Helpless", що став першим оприлюдненими синглом п'ятого альбому "Акустика. Live".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вуличний "Щедрик" в центрі Києва став хітом мережі. Кияни зіграли колядку на флейті і бітбоксі, чим викликали захоплення користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?