Apple вирішила шокувати світ планами щодо нових iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple вирішила шокувати світ планами щодо нових iPhone

Apple вирішила шокувати світ планами щодо нових iPhone
Джерело:  online.ua

Американська корпорація Apple планує вже протягом 2020 року випустити на ринок шість нових моделей iPhone. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Digitimes.

Новинки будуть відрізнятися поміж собою перш за все дисплеями. Наразі це усі відомі подробиці.

"Apple може випустити шість пристроїв iPhone 2020 року. Чотири на основі органічного світлодіоду та два з рідкокриталічним екраном", - цитує видання джерело з тайванського постачальника смартфонів.

Також невідомо, яку назву отримає новий "Айфон". Останній вийшов на ринок з індексом 11. Його попередником став iPhone X.

У листопаді 2019 року іноземні медіа повідомляли, що нове покоління смартфонів Apple забезпечать дисплеями з частотою у 120 Гц. Для порівняння, усі останні - iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max - мають дисплеї у 60 Гц.

Нагадаємо, останній смартфон серії світ побачив у 2019 році. Ціна флагманського iPhone нового зразку сягала понад 1200 американських доларів.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти провели спеціальне дослідження для того, щоб з'ясувати справжню вартість флагманського iPhone від Apple у 2019 році. Виявилося, що у роздріб його компоненти коштують менше 500 доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?