У США поставили на місце Путіна по Криму: з'явилася нахабна реакція Москви
Категорія
Світ
Дата публікації

У США поставили на місце Путіна по Криму: з'явилася нахабна реакція Москви

У США поставили на місце Путіна по Криму: з'явилася нахабна реакція Москви
Джерело:  online.ua

У Росії обурилися заявою колишнього командувача військами США в Європі генерал-лейтенанта Бена Ходжеса про належність українського Криму, претензії президента РФ на який є фальшивими. Там за традицією зухвало огризнулися і нахабно запропонували США повернути Техас Мексиці. З такою відповіддю виступив член Ради Федерації Олексій Пушков, передає ONLINE.UA.

"Генерал США Ходжес поліз в історію: каже, що до Катерини II Росії в Криму не було. І що з того? Тоді України взагалі не було і Крим не міг бути українським!" - написав Пушков в Twitter.

Російський сенатор тут же вирішив відвести тему від незаконної окупації Криму. Пушков звинуватив США в захопленні земель.

"І США були в 1783 вузькою смужкою землі уздовж Атлантики - пізніше все інше захопили. Нехай повернуть Техас Мексиці", - зухвало підкреслив Пушков.

Нагадаємо, після окупації українського Криму Росія незаконно побудувала на півострові Кримський міст, на якому 23 грудня за особистої участі Путіна відкрили залізницю. Глава Кремля проїхав в кабіні машиніста від окупованої Керчі до станції Тамань в Краснодарському краї. У той же день з Санкт-Петербурга на окупований український півострів вирушив перший російський потяг. Також на півострів незаконно курсують поїзди з Москви до Сімферополя.

Путін, коментуючи своє чергове рішення щодо Криму, заявив, що відчув захват і задоволення від того, що Москві вдалося побудувати міст і залізницю на ньому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальну справу за запуск російських поїздів на український півострів і незаконне переправлення осіб через державний кордон України. У Росії назвали цю справу "нікчемним жестом" без будь-яких наслідків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?