Ми вдаримо сильніше, ніж будь-коли: Трамп виступив з шокуючою загрозою
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми вдаримо сильніше, ніж будь-коли: Трамп виступив з шокуючою загрозою

Ми вдаримо сильніше, ніж будь-коли: Трамп виступив з шокуючою загрозою
Джерело:  online.ua

США вдарять по Ірану новітньою зброєю, якщо буде здійснено напад на американську базу або будь-якого громадянина США. США були і залишаються найпотужнішими і кращими в світі. З такими шокуючими погрозами на адресу Ірану виступив президент США Дональд Трамп, передає ONLINE.UA.

"Вони напали на нас, і ми завдали удару у відповідь. Якщо вони атакують знову, чого я б настійно не рекомендував їм робити, ми вдаримо по них сильніше, ніж будь-коли!", - написав Трамп в Twitter.

Глава Білого дому нагадав, що Сполучені Штати витратили два трильйони доларів на новітню військову техніку. Трамп попередив, що якщо Іран продовжить атакувати США, то Вашингтон відправить їм частину цієї "абсолютно нової прекрасної зброї без коливань".

Слід додати, що перед цими загрозами Трамп заявив про готовність атакувати 52 іранських об'єкта в разі ударів Тегерана проти американців. У той же час командувач Корпусом вартових ісламської революції (КВІР) генерал Хосейн Саламі заявив, що відповідь на вбивство Сполученими Штатами іранського воєначальника Касема Сулеймані включатиме в себе стратегічну помсту Тегерана.

Нагадаємо, конфлікт між США і Іраном виник після того, як в ніч на 3 січня за розпорядженням президента США Дональда Трампа міжнародний аеропорт в столиці Іраку Багдаді піддался обстрілу. В результаті атаки було вбито главу спецпідрозділу "Аль-Кудс" Корпусу вартових ісламської революції генерал Касем Сулеймані. Трамп заявив, що генерал Сулеймані був "терористом номер один у світі". За словами американського лідера, він був відповідальний за смерть мільйонів людей і "планував убити ще більше".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Ірані вбивство Сулеймані розцінили як оголошення війни. Там пригрозили Трампу жорсткої помстою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?