Допоміг Зеленський: до Києва раптово пустили співака, що виступав в окупованому Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Допоміг Зеленський: до Києва раптово пустили співака, що виступав в окупованому Криму

Допоміг Зеленський: до Києва раптово пустили співака, що виступав в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Відомий шведський співак Dr. Alban заявив, що приїхав в Україну за підтримки українського президента Володимира Зеленського. Він уточнив, що СБУ заборонила йому в'їзд в країну через виступи в окупованому Криму. В Україні артист виступив на новорічному шоу "Вечірній квартал". Каже, що це сталося завдяки "втручанню президента" Зеленського. Відповідне відео і фото з Зеленським Dr. Alban опублікував в своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

"Зустріч з президентом України Зеленським. Мені заборонили в'їзд в Україну через минулого шоу на спірному півострові Крим. Після втручання президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка в Києві з президентом", - прокоментував артист свій візит в Україну і зустріч із Зеленським.

Виступ Dr. Alban можна побачити в відео новорічного випуску "Вечірнього кварталу", опублікованому на каналі колективу в YouTube. Анонсуючи виступ Dr. Alban на сторінці в Facebook, "Квартал 95" відзначав, що "без хіта "It's My Life" не обходилась жодна вечірка".

Нагадаємо, Dr. Alban був включений в "чорний" список СБУ за виступ в окупованому Криму. Згідно із законодавством України, поїздки в окупований Росією Крим можливі, але лише через три українських пункти пропуску. Ті, хто порушує цю заборону і прилітає до Криму з Москви, вносяться в чорний список - їм надалі заборонений в'їзд в Україну.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що СБУ скасувала заборону на в'їзд в Україну російському акторові Федору Добронравову, широко відомому за роллю Івана Будько в серіалі "Свати". Заборону скасували у зв'язку з рішенням суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?