Премія Золотий Глобус: хто став переможцем у 2020 році
Категорія
Культура
Дата публікації

Премія Золотий Глобус: хто став переможцем у 2020 році

Премія Золотий Глобус: хто став переможцем у 2020 році
Джерело:  online.ua

У неділю, 5 січня, пройшла церемонія нагородження "Золотий Глобус" за досягнення у кіно за 2019 рік. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Golden Globe Awards.

За офіційними відомостями, домінуючими переможцями цього року стали творці військової драми "1917", що розповідає про долю солдатів у Першу світову війну, та стрічки "Одного разу... у Голлівуді", режисером якої став Квентін Тарантіно. Цікаво, що остання отримала нагороду як найкраща комедія.

Команда міні-серіалу "Чорнобиль" отримала нагороду у відповідній категорії.

Титул найкращого драматичного актора отримав Хоакін Фенікс за блискучу роботу у "Джокері". Найкращою акторкою у драмі стала Рене Зеллвегер за "Джуді".

Найкращим актором у 2019 році став Терон Еджерон. Він виконав роль Елтона Джона у "Рокетмені". За найкращу комедійну жіночу роль у "Прощанні" статуетку отримала музикантка Awkwafina.

Також організатори Golden Globe Awards не обділили увагою Бреда Пітта. Його нагородили за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі Тарантіно.

Відкриття церемонії провів відомий британський комік Рікі Джервейс, який відомий своїми жорсткими жартами. Під час виступу перед голлівудською богемою він, як завжди, не ліз за словом у кишеню.

Як повідомляв ONLINE.UA, хіти 2019 року "Джокер" та "одного разу... у Голлівуді"змагатимуться за перемогу на "Оскарі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?