Стало відомо, скільки заробляють керівники Apple - дивовижні цифри
Категорія
Технології
Дата публікації

Стало відомо, скільки заробляють керівники Apple - дивовижні цифри

Стало відомо, скільки заробляють керівники Apple - дивовижні цифри
Джерело:  online.ua

Виконавчий директор корпорації Apple Тім Кук заробив у 2019 році близько 11 мільйонів доларів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на macrumors.com.

Очільник світової компанії надав дані щодо власного прибутку Комісії з цінних паперів та бірж Сполучених Штатів. Сума скаладається з базової зарплати у 3 мільйонів доларів та додаткової виплати у 7,7 мільйона. Остання цифра складена із заохочень за різні плани.

Також у прибутках Кука вказані 884 тисячі доларів додаткової компенсації. До цієї категорії внесено відпускні (92 тисячі доларів), витрати на безпеку (457 тисячі), а також особисте керування приватним літаком (315 тисячі).

Загальна сума становить 11 555 466 доларів.

Переважна більшість топ-керівників Apple отримала з 2019 рік базовий оклад, який сягав приблизно одного мільйона доларів. Акції та різні винагороди також додавали до суми від 20 до 25 мільйонів. Відповідний прибуток зафіксовано у Луки Маестро, Кейт Адамс, Джеффа Вільямса.

Показник середньої зарплати у корпорації становить майже 58 тисяч доларів.

Як повідомляв ONLINE.UA, несподівано у медіа з'явилася інформація щодо планів Apple випустити у 2020 році цілих шість нових моделей iPhone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?