Компанія Ілона Маска повідомила неймовірну новину
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Ілона Маска повідомила неймовірну новину

Компанія Ілона Маска повідомила неймовірну новину
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська компанія Tesla за 2019 рік поставила 367,5 тисяч електрокарів, що приблизно на 50% перевищує показник попереднього року в 104,8 тисяч. Це зазначається в пресрелізі компанії винахідника Ілона Маска, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що компанія вклалася в свій прогноз, що становив 360-400 тис.

"У четвертому кварталі 2019 року компанія збільшила поставки дилерам до 112 тис. електромобілів у порівнянні з 97 тис. в попередні три місяці.У жовтні-грудні поставки Model 3 склали 92,55 тис., Model S і Model X - 19,45 тис. При цьому компанія випустила 104,891 тис. електромобілів (в третьому кварталі - 96,155 тис.), включаючи 86,958 тис. Model 3, а також 17,933 тис. Model S і Model X", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вказано, що Tesla випустила вже близько 1 тис. автомобілів на заводі Gigafactory 3 в Шанхаї.  Варто зазначити, що будівництво цього підприємства стартувало в січні 2019 року, воно було зведено менш ніж за десять місяців. В результаті компанія приступила до виробництва з випередженням графіка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що   Маск придумав для свого власного напою назву Teslaquila, однак цей бренд не хочуть реєструвати через мексиканських регуляторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?