Ілон Маск підірвав мережу запальним танцем: з'явилося видовищне відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск підірвав мережу запальним танцем: з'явилося видовищне відео

Ілон Маск підірвав мережу запальним танцем: з'явилося видовищне відео
Джерело:  online.ua

Недалеко від китайського Шанхаю відбулося відкриття заводу електромобілів Tesla. На презентації Model Y був присутній засновник і глава компанії Ілон Маск, який з цієї нагоди влаштував запальні танці на сцені. Видовищне відео з танцем Ілон Маск опублікував у своєму Twitter, передає ОNLINE.UA.

На опублікованому відео видно, що Маск раптово почав танцювати під час презентації електричних позашляховиків Model Y. Імпровізований танець Маска привів у захват учасників презентації, а після і користувачів мережі - на сцені винахідник зобразив "місячну ходу", забавні па, що нагадують дитячі та народні танці , а під кінець почав розкуто скидати піджак.

Варто зазначити, що завод Tesla в Китаї став першим за межами США. Його побудували в рекордно короткі терміни. Завод недалеко від Шанхая стане першим, на якому виготовлятиметься кросовер Model Y, розрахований в першу чергу на китайський ринок. При цьому Tesla планує вже побудувати складальні потужності в Німеччині для того, щоб поставляти електромобілі європейським споживачам.

Нагадаємо, напередодні компанія Ілона Маска відзвітувала, що за 2019 Tesla поставила 367500 електрокарів, що приблизно на 50% перевищує показник попереднього року в 104800. Варто відзначити, що компанія вклалася в свій прогноз, що становив 360-400 тисяч.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що Маск привернув до себе увагу поїздкою на електропікапе Cybertruck вулицями Лос-Анджелеса. Під час їзди хвалений пікап збив дорожній обмежувач. Маск не зупинив електромобіль і поїхав далі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?