Помітні ознаки мирного життя: Путін зробив гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Помітні ознаки мирного життя: Путін зробив гучну заяву

Помітні ознаки мирного життя: Путін зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

У вівторок, 7 січня, російський президент Володимир Путін приїхав до Сирії, де провів переговори з Башаром Асадом. Під час візиту в командний пункт угруповання військ Збройних сил РФ в Сирійській Арабській Республіці Путін проїхав вулицями Дамаска і заявив, що ознаки мирного життя в цій країні видно неозброєним оком. Про це повідомляє ОNLINE.UA з посиланням на пресслужбу Кремля.

"Зараз можна з упевненістю констатувати, що пройдено величезну відстань на шляху відновлення сирійської державності і територіальної цілісності країни. На вулицях сирійської столиці неозброєним оком можна помітити ознаки мирного життя, що відновлюється", - наводить слова Путін його прессекретар Дмитро Пєсков.

Спікер Кремля додав, що президенти Росії і Сирії вислухали доповіді військових, після чого провели двосторонні переговори. За словами Пєскова, Путін позитивно відгукнувся про відновлення сирійської державності і територіальної цілісності країни, а Асад подякував російській стороні "за допомогу в боротьбі з тероризмом і відновленні мирного життя".

Слід додати, що завтра, 8 січня, Путін відправляється з робочим візитом до Туреччини на відкриття нового газопроводу. Він має намір взяти особисту участь в церемонії введення в експлуатацію газопроводу "Турецький потік". Після цього Путін проведе переговори з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. На порядку денному питання подальшого розвитку російсько-турецького співробітництва та актуальна міжнародна проблематика, включаючи ситуацію в Сирії та Лівії.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що Путін повідомив про доленосне рішення по Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?