Іран повідомив шокуючу новину після перевірки чорної скриньки українського літака МАУ
Категорія
Події
Дата публікації

Іран повідомив шокуючу новину після перевірки чорної скриньки українського літака МАУ

Іран повідомив шокуючу новину після перевірки чорної скриньки українського літака МАУ
Джерело:  online.ua

Очільник іранської організації цивільної авіації Алі Абідзаде заявив, що пілот літака МАУ, що розбився 8 січня в Ірані, від початку польоту не мав зв'язку з вежею та дистпетчером - голос пілота ідентифікували після перевірки чорної скриньки екіпажу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "IRNA".

Окрім того, Абідзаде стверджує, що екіпаж не оголосив стан тривоги.

"Я не знаю про причину затримки (вильоту. - ред.) та проблему технічної несправності; причина аварії незрозуміла і не може бути оголошена до моменту аналізу інформації з чорної скриньки літака", - сказав він.

За словами Абідзаде, чорну скриньку літака передадуть іранській авіакомпанії, і її розгляне комітет з кризового менеджменту авіакомпанії. За словами Абедзаде, у районі загроз не було. На запитання, чи може це бути терористичним інцидентом, він сказав: "Жодного коментаря щодо терористичної атаки не можна робити, поки не буде проведене дослідження чорної скриньки".

Чиновник наголосив, що ще не визначено, якій країні буде передана чорна скринька літака, проте Іран не передаватиме її виробникові лайнера - американській компанії Boeing.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що авторитетний авіаексперт з Австралії Джефрі Томас припускає, що боїнг МАУ, який розбився під Тегераном, не збивала ракета, але вибух міг статися у середині літака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?