Іспанець розгромив храм, рятуючись від "диявола" - опубліковано відео
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Іспанець розгромив храм, рятуючись від "диявола" - опубліковано відео

Іспанець розгромив храм, рятуючись від "диявола" - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В провінції Толедо, що знаходиться в Іспанії, в муніципалітеті Сонсека чоловік за кермом позашляховика протаранив двері церкви, зумів доїхати до самого вівтаря, зламавши по шляху церковні лави. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Digital de Castilla la Mancha".

Цей неприємний інцедент стався в храмі Святого Іоанна Євангеліста, якого вважають покровителем міста.

"Автомобілістом виявився 35-річний місцевий житель. Сам він поліції пояснив, що вважав, нібито одержимий дияволом і хотів сховатися від нього в церковному вівтарі. Чоловік був госпіталізований у лікарню Толедо. Йому загрожує арешт", - пише місцеве видання.

"Щось дивне відбувається у цьому світі; мені здається, що він просто вигадав собі виправдання; зате людина намагалася врятуватися, а деякі зі злом у серці живуть все життя; слава Богу, що ніхто не постраждав - лави та двері можна відремонтувати", - пишуть в коментарях користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  група вчених відновила зовнішність жительки Шотландії XVII-XVIII столітть, яку засудили як відьму.  Жінка на ім’я Ліліас Аді (Lilias Adie) померла у тюрмі 1704 року. Одна з версій її загибелі — суїцид.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?