Красиво та жахливо водночас: користувачів мережі злякало фото світанку
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Красиво та жахливо водночас: користувачів мережі злякало фото світанку

Красиво та жахливо водночас: користувачів мережі злякало фото світанку
Джерело:  online.ua

Фотограф Еліас Касіотіс поділився з користувачами мережі вражаючими світлинами, які водночас не на жарт і налякали, і вразили простих людей. Чоловік хотів сфотографувати світанок, а вийшли "роги диявола". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Bored Panda".

"Я зробив ці фотографії в прибережному місті Аль-Вакра, Катар, вранці 26 грудня 2019 року, коли проходило кільцеве затемнення", - розповів Касіотіс, а також підкреслив, що фотографував світанок під час прогулянки на яхті.

 Варто зазначити, що світлини світанку дійсно надзвичайні.

"Я переживав, що мені не вдасться зняти затемнення. Однак, коли сонце нарешті почало сходити, воно було, мов дві окремі частини, як червоні роги, що пронизували море. Незабаром вони набули форму півмісяця", - додав Касіотіс, опублікувавши фото на своїй сторінці у Facebook.

Користувачі висловили захоплення знімками чоловіка. Але дехто додав, що фото налякали їх.

"Красиво та жахливо одночасно; я злякалася, побачивши ці фото - вони унікальні; неймовірна краса; як корона диявола", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що NASA показало  видовищне відео дикого танцю супутників Нептуна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?