Де таке бачено: Лукашенко знову накинувся на РФ зі звинуваченнями
Категорія
Світ
Дата публікації

Де таке бачено: Лукашенко знову накинувся на РФ зі звинуваченнями

Де таке бачено: Лукашенко знову накинувся на РФ зі звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Білоруський президент Олександр Лукашенко вважає, що Кремль намагається нажитися на своєму сусіді, продаючи йому нафту за завищеною ціною. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, саме це стало причиною суперечок з Володимиром Путіним.

"Чому ми досі з президентом Росії не домовилися по нафті? Тому що Росія хоче, щоб ми купили у неї нафту за цінами вище світових. Де таке бачено?" - заявив Лукашенко.

Президент республіки стверджує, що відмовився від такого постачання. Він на переговорах відверто зазначив, що Мінськ шукатиме інші шляхи купувати нафту замість дорогої російської.

"Якщо не буде постачання за світовою ціною з Росії, ми знайдемо цю нафту в іншому і місці. Що ми й робимо. І знайшли", - підкреслив білоруський лідер.

Він вважає, що РФ паралельно із заявами про 75-річчя спільної перемоги заробляє на Білорусі втричі більше, ніж на Німеччині.

нагадаємо, РБ перестала отримувати російську нафту вже з 1 січня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Лукашенко у Різдво звернувся до білорусів зі спеціальною заявою. Він попередив населення своєї країни про важкі часи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?