Готуйтеся: синоптики зробили важливе попередження українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Готуйтеся: синоптики зробили важливе попередження українцям

Готуйтеся: синоптики зробили важливе попередження українцям
Джерело:  online.ua

Синоптики попереджають, що 11 та 12 січня українцям слід очікувати різкого потепління, адже найближчої доби на територію України надходитиме тепле та вологе повітря. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на останні дані "Укргідрометцентру".

"11 січня, в східних і Сумський областях очікуються помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. У західних, Одеській та Миколаївській областях без істотних опадів. У ночі та вранці в усіх регіонах, окрім західного, очікується туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. У західних областях можливі пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, в Карпатах 3-8° морозу. Вдень 1-6° тепла, в південних областях місцями 7-9° тепла", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що в столиці країни цього дня прогнозують невеликий дощ із мокрим снігом. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла.

"У неділю, 12 січня, в Україні без опадів, уночі в східних областях можливий невеликий сніг. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура коливатиметься від 3° тепла до 2° морозу. У Карпатах вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу. На Закарпатті та Прикарпатті вдень 2-7° тепла. У Києві в неділю без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура вночі та вдень - 0-2° тепла", - кажуть синоптики.

Що цікаво, Центральна геофізична обсерваторія зазначає, що в столиці найвища температура 11 січня була зафіксована в 1991 році і становила 11,1° тепла, найнижча вночі - 32,9° морозу в 1950 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фотограф Еліас Касіотіс поділився з користувачами мережі вражаючими світлинами, які водночас не на жарт і налякали, і вразили простих людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?