Прогноз генія: Цукерберг розповів, яким він бачить майбутнє
Категорія
Технології
Дата публікації

Прогноз генія: Цукерберг розповів, яким він бачить майбутнє

Прогноз генія: Цукерберг розповів, яким він бачить майбутнє
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський програміст, розробник і засновник Facebook Марк Цукерберг розказав про те, яким він бачить найближче майбутнє. Резонансним прогнозом він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

На думку 35-річного підприємця, чий статок сягає 71 млрд доларів, в наступні десять років молоде покоління має отримати більший вплив. За словами програміста, до 2030 року в політиці побільшає молодих людей, які приділятимуть більше уваги проблемам клімату, освіти та охорони здоров'я.

Окрім того, засновник Facebook прогнозує, що завдяки технологіям віртуальної реальності люди зможуть жити в будь-якій точці земної кулі і для того, щоб отримати хорошу роботу, їм не треба буде переїжджати в мегаполіси.

Що цікаво, Цукерберг пообіцяв на своїй соціальній платформі надати більше можливостей для малого бізнесу. Він також підкреслив, що Facebook створює незалежну наглядову раду, завдяки якій користувачі соцмережі можуть оскаржити рішення щодо контенту.

Допис підприємця отримав 88 тисяч реакцій та 11 тисяч коментарів. 5,9 тисяч користувачів поширили прогноз американського генія.

Нещодавно також стало відомо, що компанія Facebook створить власну криптовалюту Libra, яка стане доступною у 2020 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні  гендиректор Facebook Марк Цукерберг зробив гучну заяву  про деструктивний вплив РФ, Китаю та Ірану. Він вважає ці країни загрозою для демократії. Зокрема, іноземні уряди роблять спроби втручання у внутрішні справи США. Наприклад — вибори президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?