Це неправда: в Ірані зробили нову заяву про ураження ракетою лайнера МАУ
Категорія
Світ
Дата публікації

Це неправда: в Ірані зробили нову заяву про ураження ракетою лайнера МАУ

Це неправда: в Ірані зробили нову заяву про ураження ракетою лайнера МАУ
Джерело:  interfax.com.ua

В іранському уряді заявили, що не намагалися приховати дійсну причину авіакатастрофи Boeing 737 "Міжнародних авіаліній України". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами речника уряду, Алі Рабієї, відповідні заяви не можуть бути правдивими.

"У ці сумні дні багато критики висловлено на адресу відповідних офіційних осіб та інстанцій... деяких представників влади потім звинуватили у брехні і в спробах приховати, але відверто кажучи, це все неправда", - стверджує прессекретар.

Нагадаємо, вранці 8 січня український літак вирушив з аеропорту Тегерана у Київ. Після кількох хвилин він пропав з радарів. Виявилося що, сталася авіакатастрофа.

Іранська влада була першою, хто заявив про технічні причини падіння. Втім, цю впевненість не поділяли інші країни, громадяни яких загинули. Вже 11 січня Тегеран підтвердив, що збройні сили випадково влучили у літак, сплутавши його з військовим.

Наразі в Ірані тривають масові протести. Вони почалися саме через згадану "затримку".

Як повідомляв ONLINE.UA, іранські силовики застосували найжорсткіші заходи для придушення демонстрацій. Оприлюднені відомості про стрілянину, влаштовану проти активістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?