Синоптики розповіли, коли в Україну повернуться морози
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики розповіли, коли в Україну повернуться морози

Синоптики розповіли, коли в Україну повернуться морози
Джерело:  online.ua

Синоптики очікують похолодання на традиційний для зими період - Водохреще. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на синоптикиню Наталію Діденко у Facebook та Укргідрометцентр.

За даними спеціалістки, йдеться про погіршення погоди близько до 18 та 19 січня.

"Поки що буде, як є, тобто, переважно тепло. Але саме на 18-19 січня, другий Святвечір та Водохреще, коли традиційно і статистично приходять міцніші морози, все ж похолодання очікується. Не йдеться про сильні морози, проте зниження температури повітря від +6 градусів до нуля, а вночі до -1-5 градусів буде. Тобто, тенденція зберігається", - пояснила Діденко.

Найближчим часом у нашому регіоні пануватиме антициклон Christian. Завдяки йому погода буде суха. Незначні опади можливі лише у Сумській, Харківській та Чернігівській областях.

Температура повітря вже у вівторок, 14 січня, коливатиметься від +2 до +6 у різних областях.

Як повідомляв ONLINE.UA, наразі в Україні погода знову потеплішала. Починаючи з вихідних 10-11 січня температура повітря сягнула кількох градусів вище нуля. Загалом опадів майже не було, лише у столиці та на сході.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?