Президента США вб'ють: тизер нового сезону серіалу "Світ Дикого Заходу" заінтригував мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Президента США вб'ють: тизер нового сезону серіалу "Світ Дикого Заходу" заінтригував мережу

Президента США вб'ють: тизер нового сезону серіалу "Світ Дикого Заходу" заінтригував мережу
Джерело:  online.ua

Довгоочікуваний третій сезон фантастичного серіалу "Світ Дикого Заходу" вийде 15 березня 2020 року. За сюжетом, в нових серіях президента США вб'ють, а в Росії спалахне громадянська війна. Про це творці серіалу повідомили в новому тізері, відео якого опублікували на офіційному каналі HBO в Youtube, передає ONLINE.UA.

У відео нового тізера "Світу Дикого Заходу" йдеться про деякі історичні події 2019 року. Там зачіпаються протести в Гонконзі і імпічмент чинного президента США Дональда Трампа. У 2020 році, за сюжетом серіалу, відбудеться екологічний колапс в Індонезії, а в 2024 році в Буенос-Айресі вб'ють обраного президента США. Також в новому сезоні серіалу автори пророкують термоядерний інцидент в Парижі, який відбудеться в 2025 році, і початок громадянської війни в Москві в 2037 році. Всі ці історичні події призведуть до критичного інциденту, який трапиться в 2058 році.

Темою третього сезону "Миру Дикого Заходу" автори назвали - "Новий світ". Основні події в ньому будуть відбуватися за стінами парку розваг, населеного андроїдами. Головні ролі в новому сезоні серіалу зіграють: Еван Рейчел Вуд в ролі Долорес, Тенді Н'ютон -Мейв, Ед Харріс -Людина в чорному, Джеффрі Райт -Бернард, Тесса Томпсон - Шарлотта, і Люк Хемсворт - Стаббс.

Нагадаємо, фантастичний серіал "Світ Дикого Захід" від HBO вперше вийшов в ефір у 2016 році, другий сезон був знятий в 2018 році. Головне місце дій серіалу - вигаданий футуристичний парк розваг, населений андроїдами. Парк за чималі гроші обслуговує високопоставлених і багатих гостей, які можуть займатися чим завгодно, не побоюючись відплати з боку роботів.

Раніше ONLINE.UA публікував список головних кінопрем'єр зими 2019 - 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?